Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010



ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ελληνικού - Αργυρούπολης


Λίγα λόγια για τον Γιώργο...
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και από τότε μέχρι σήμερα είμαι μόνιμος κάτοικος Αργυρούπολης. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος μηχανικός και τελειόφοιτος μηχανολόγος μηχανικός του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά. Κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών στην διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Κεντάκι των Η.Π.Α. Στα πρώτα φοιτητικά του χρόνια (1999-2004), υπήρξε συντονιστικό μέλος της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πειραιά. Είναι ενεργό μέλος και αναπληρωτής πρόεδρος Δ.Σ. (2005-2010) του Πολιτιστικού Συλλόγου Νοτίων Προαστίων Σ.Ε.Α.Ν.Π.Α, με πλήθος δραστηριοτήτων, όπως αρθρογραφία στις εκδόσεις του περιοδικού SIN. Είναι ενεργό μέλος της ΕΕΤΕΜ , με σημαντική δράση και αγώνες στον κλάδο των μηχανικών Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Υπήρξε επίσης μέλος της διεθνούς οργάνωση Greenpeace. Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης ( 2007-2010) στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών , ενώ η κύρια απασχόληση του είναι στο τομέα της μελέτης και εγκατάστασης Φυσικού Αερίου. Στον ελεύθερο χρόνο του αθλείται με βασική ενασχόληση το καράτε ,έχοντας κερδίσει δυο πανελλήνιες διακρίσεις δεύτερης θέσης.



ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ


ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


Ο Βασίλης Χριστόπουλος γεννήθηκε το 1981. Είναι μέλος τετραμελούς οικογένειας και έχει έναν αδελφό.

ΣΠΟΥΔΕΣ
2004 - Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών Κατεύθυνσης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων της Σ.Ε.ΛΕ.Τ.Ε (νυν Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε).

2007 - Είναι κάτοχος ενός Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του KINGSTON UNIVERSITY με τίτλο « Διαχείριση και Σχεδίαση Τεχνικών Έργων» &

2010 - τελειόφοιτος δεύτερου Μεταπτυχιακού τίτλου στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πρόληψη και Διαχείριση Φυσικών Καταστροφών» του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και ημερίδων σε σχέση με την επιστήμη που ακολουθεί και έχει αρκετές δημοσιεύσεις όπως και συγγράμματα για την εκπαίδευση σε λογισμικά της ειδικότητας του μηχανικού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
2002-2009- Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε τόσο στον ιδιωτικό τομέα σε τεχνικές εταιρίες σε Έργα Υποδομής και Ολυμπιακά Έργα με την ιδιότητα του Πολιτικού Μηχανικού όσο και ως ελεύθερος Επαγγελματίας με δικό του Τεχνικό Γραφείο.

2004 - 2009- Παράλληλα ασχολήθηκε με το χώρο της εκπαίδευσης τόσο ως Εργαστηριακός Συνεργάτης στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης όσο και ως ωρομίσθιος καθηγητής στην Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση.

2010 - Σήμερα ακολουθεί ακαδημαϊκή καριέρα και είναι μόνιμο Ε.Τ Προσωπικό στο Εργαστήριο Συγκοινωνιακών Έργων και Εδαφομηχανικής στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσής (πρωην ΣΕΛΕΤΕ) με Ειδικότητα στα Έργα Υποδομής.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΤΟΣΥΝ
Έντονη πολιτική παρουσία σε νεολαίες αλλά και στο σπουδαστικό κίνημα.

1999 - 2004 Η συνδικαλιστική του δράση ξεκινά ως μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην διάρκεια των σπουδών του όπου και διατέλεσε μέλος της Γραμματείας Πόλης Αθήνας και Υπεύθυνος στην σχολή ΣΕΛΕΤΕ (νυν Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε).

Σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας της Τ.Ο ΟΝΝΕΔ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, μέλος στην Διοικούσα Επιτροπή Ετεροδημοτών ΝΔ Αχαΐας, μέλος Τ.Ο ΝΔ Δ.ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ και Υπεύθυνος Συνδικαλισμού στην ΕΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ καθώς και συμμετέχει σε όλες τις εσωκομματικές διεργασίες της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και της Ν.Δ.

Απο το Μάιο 2008 είναι Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Διακοπτού όπου και έχει να επιδείξει σπουδαία και συνεχή δράση.




ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ιωαννιτών




ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

Εποχή Δημιουργίας-Συνεργασία Πολιτών

ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βύρωνα

Λίγα λόγια για το Μίλτο..

Γεννήθηκα το 1979, μεγάλωσα και κατοικώ στο Βύρωνα και είμαι γιός του Απόστολου και της Πετζέχρως Μπαντή.
Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Χαλκίδας. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου ανέπτυξα έντονη συνδικαλιστική δράση μέσα από την οποία αποκόμισα χρήσιμες οργανωτικές εμπειρίες
Σήμερα ασκώ το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού στο Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας .

Το 2006 συμμετείχα στις Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό «Εποχή Δημιουργίας-Συνεργασία Πολιτών» του Νίκου Χαρδαλία.
2007 – 2010 Δημοτικός Σύμβουλος Βύρωνα
2007 – 2010 Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου
2007– 2008 Αντιπρόεδρος Πνευματικού Κέντρου
2009 – 2010 Αντιπρόεδρος Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν
2009 – 2010 Αντιδήμαρχος Νεολαίας



Φίλες και Φίλοι
Κόντρα στην κυρίαρχη τάση της εποχής, που θέλει τους πολίτες – και κυρίως εμάς τους νέους – να απέχουμε από την πολιτική απαξιώνοντας την, αποφάσισα να είμαι ξανά παρών στις Δημοτικές εκλογές του Βύρωνα. Η πρώτη μου θητεία ως δημοτικός σύμβουλος επιβεβαίωσε αυτό που πάντα πίστευα, πως η μόνη λύση για να αλλάξουμε όσα συμβαίνουν γύρω μας και να θέσουμε βάσεις για ένα καλύτερο αύριο είναι η ουσιαστική συμμετοχή μας στα κοινά. Το όραμα που εξέφρασε από την αρχή ο Νίκος Χαρδαλιάς και η δημοτική παράταξη «Εποχή Δημιουργίας-Συνεργασία Πολιτών» για μια πρωτοπόρα αυτοδιοίκηση που πραγματοποιεί ριζικές αλλαγές με βρήκε απόλυτα σύμφωνο και διατεθειμένο να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή. Είμαι βέβαιος πως, με τη στήριξη σας, θα συνεχίσουμε για άλλη μια τετραετία την Εποχή Δημιουργίας. Για ένα Βύρωνα που θα πρωταγωνιστεί και θα διακρίνεται παντού.

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που μπορούν να το αλλάξουν!




ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΓΓΟΛΙΑΣ
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Το Μέλλον του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη" με υποψήφιο Δήμαρχο το Στέλιο Λογοθέτη

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ- ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΙΣ ΕΥΦΥΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ στην Ανωτάτη Σχολή ΠΑΙδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών - ΑΣΠΑΙΤΕ

Έχει Μικρασιάτικες-Κων/τικες και πελοπονησιακές ρίζες. Ζει στα Κιλικιανά της Νίκαιας και θέλει μαζί με το Στέλιο Λογοθέτη να αγωνισθεί για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της Νίκαιας μίας πόλης στην οποία μεγάλωσε και έχει επιλέξει για να ζει!

Από φοιτητής ενδιαφέρεται για τα κοινά και ασχολείται με το φοιτητικό συνδικαλισμό από τις θέσεις:

* Πρόεδρος φοιτητών του τμήματος Βιομηχανικής Πληροφορικής του ΤΕΙ Καβάλας,
* Υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και των Συλλόγων των φοιτητών του ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ
* Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ(ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ) 2003-2006, Αναπληρωτής πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Νομού Καβάλας
* Έχει αναπτύξει δράση στο φιλειρηνικό κίνημα με διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων κατά των προληπτικών πολέμων με την υποστήριξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Καβάλας και του γραφείου τύπου της ΝΔ
* Εκπροσώπησε τους φοιτητές τους ΤΕΙ Καβάλας στην επιτροπή διοργάνωσης εκδηλώσεων των φορέων της πόλης της Καβάλας για τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου - 17Ης ΝΟΕΜΒΡΗ 1973, για την πόλη της Καβάλας τα έτη 2002-2004

Στην πόλη της Νίκαιας αναπτύσσει δράση μέσα από την ομάδα νέων «ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ» και διοργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις για την πόλη της Νίκαιας όπως:

* Μαθητικός διαγωνισμός στα σχολεία της Νίκαιας με θέμα "Το Πάρκο των ονείρων μας" με σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών για το παραμελημένο Άλσος Νυμφών-Αγ. Φίλιππα
* Δράση για το άλσος Νυμφών-Αγ Φίλιππα με σκοπό τη διεκδίκηση ενός πιο φιλικού και προσβάσιμου χώρου για όλους
* Ποδηλατικός γύρος της Νίκαιας με σκοπό την αφύπνιση των πολιτών απέναντι στα προβλήματα της πόλης τους

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΔΑΚΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ-ΕΕΤΕΜ

Επιστημονικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ

ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΕΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «Ο Αγ. Ιωάννης ο Ρώσσος»

Μικρασιάτικο Φιλανθρωπικό σωματείο «Η ΝΕΑ ΣΙΝΑΣΟΣ»

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ "Ο Φυσιολάτρης"

email: andreasmoug@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails