Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ Μηχανικών ΤΕ

10 Φεβρουαρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε εχθές συνάντηση του Προεδρείου της ΕΕΤΕΜ με την Υπουργό Περιβάλλοντος κα Μπιρμπίλη για το θέμα του Μητρώου των Ενεργειακών Επιθεωρητών.

Όπως ενημερωθήκαμε η Υπουργός δεν έδειξε να γνωρίζει ιδιαίτερα το θέμα, καθώς άλλωστε είναι εγκλωβισμένη στις απόψεις των συνεργατών της οι οποίοι είναι μέλη του ΤΕΕ.



Δυστυχώς αυτή η συνάντηση δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Σημειώνουμε επίσης με λύπη ότι για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ ακολούθησε τη γνώριμη τακτική του: Στη συνάντηση καλέσε να παρεβρεθούν μόνο μέλη της Παράταξής του, αποκλείοντας τόσο εμάς όσο και τα μέλη των υπολοίπων παρατάξεων... Δυστυχώς η στάση αυτή του μονοπαραταξιακού προεδρίου της ΕΕΤΕΜ, οδηγεί σε συρρίκνωση του Κλάδου και αποδυνάμωση της μαζικότητάς μας.

Ένα είναι σαφές:

Στον αγώνα του Κλάδου μας δεν χωρούν κομματικές ή παραταξιακές διαφοροποιήσεις.

Φοιτητές και πτυχιούχοι των ΤΕΙ αλλά και οι Διοικήσεις των Ιδρυμάτων πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Καλούμε τους Προέδρους των ΤΕΙ να επιμείνουν στην απόφασή τους για κλείσιμο των Ιδρυμάτων από την 1η Μαρτίου.

Καλούμε τη Διοίκηση της ΕΕΤΕΜ να απεγκλωβιστεί από τις παρωπίδες της και να συνεργαστεί με όλους και κυρίως με τους Κλαδικούς Συλλόγους, ώστε ο αγώνας μας να είναι μαζικός.





Τέλος καλούμε όλα τα Μέλη και τους Φίλους της Πανελλήνιας ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε. της Αττικής σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ όπου θα αποφασίσουμε και θα οργανώσουμε τη δράση μας,

την ΤΡΙΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 19.00,


Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Γραμματείας Συνδικαλισμού (Αγ.Κωνσταντίνου 38)



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails