Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Πρώτη προτεραιότητα για τον κ. Πανάρετο τα επαγγελματικά δικαιώματα

Απο το Esos.gr
08/02/2010
Το θέμα των επαγγελματικών δικαιωμάτων είναι για μένα πρώτης προτεραιότητας. Θα τελειώσει οπωσδήποτε.Tη δήλωση αυτή έκανε ο υφ. Παιδείας , αρμόδιος για θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,δήλωσε ο Υφυποργός Παιδείας κος Γιάννης Πανάρετος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πάναρετος έχει συγκροτήσεις Μικτή Επιτροπή από Πρυτάνεις και προέδρους των ΤΕΙ προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την προώθηση των σχετικών Προεδρικών Διαταγμάτων.

Σχόλιο : Με όλο το σεβασμό κύριε Υπουργέ, αλλά η παραπάνω επιτροπή δεν αποτελείται και απο εκείνους που σήμερα δηλώνουν οτι τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων ΤΕΙ δεν διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον ?
Δεν είναι οι ίδιοι που σας έστειλαν και υπόμνημα? Τι ακριβώς περιμένετε??
Σας θυμίζω τι έγραφε στις 12 Ιανουαρίου ο τύπος: Πέντε γεμάτες ώρες διήρκησε η ενημέρωση που έκανε το βράδυ της Δευτέρας η πολιτική ηγεσία του υπ. Παιδείας στον Πρωθυπουργό για το νομοθετικό έργο και των τριών βαθμίδων , αλλά και το πώς θα διατεθεί το ένα δις παραπάνω που έχει προβλεφθεί στον προυπολογιμό για την παιδεία. Ο κ. Πανάρετος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό με «μελανά» χρώματα για την κατάσταση στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ζήτησε το «πράσινο φως» για συγκεκριμένες νομοθετικές παρεμβάσεις, οι οποίες θα «σπάσουν» κατεστημένα στο χώρο.
Ιδού η Ρόδος κύριε Υπουργέ! Τολμήστε!
Μήπως τελικά η διαβούλευση ήταν άλλο ένα φιάσκο και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε νέα Πράγματα??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails