Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ!

Διαβάζοντας και βλέποντας τις σχετικές επερωτήσεις αυτών των ημερών στη Βουλή, είδα για μια ακόμη φορά την πολιτική παρακμή του τόπου μας. Η μεν κατηγορούν τους δε και τελικώς από τα χείλη του υπουργού ακούμε αλήθειες που ποτέ δεν έχουν ειπωθεί από τους Έλληνες πολιτικούς από το 1930 και μετά!
Από την μία ευχαριστήθηκα που επιτέλους ο Υπουργός Παιδείας με θάρρος είπε επιτέλους τα πράγματα με το όνομα τους, από την άλλη στεναχωρήθηκα με την φράση του ''Η δική σας παράταξη ελέγχει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και ο επικεφαλής της παράταξής σας εκεί, ο αδελφός σας ο κ. Αλαβάνος, είναι αυτός ο οποίος σήμερα δεν δέχεται να συναινέσει στην αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των ΤΕΙ.''
Κύριε υπουργέ, δεν ζητούμε να συναινέσει κανένα ΤΕΕ για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα. Το ΤΕΕ καλά κάνει και ΄΄διαφυλάσσει΄΄ τα συμφέροντα των μελών του. Η Πολιτεία και στην συγκεκριμένη στιγμή ΕΣΕΙΣ, και ο συναρμόδιος για υπογραφή αυτών Υπουργός είστε αρμόδιοι για την έκδοση επαγγελματικών δικαιωμάτων, όπως και για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας απέναντι σε τρίτους. Όποιοι και να είναι αυτοί. Ακόμη και αν είναι ο τεχνικός σύμβουλος του Κράτους..
Η Κυβέρνηση ας δείξει τόλμη και πυγμή και σε αυτό το θέμα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βγει χαμένη!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails