Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Περιφερειακές & Δημοτικές εκλογές 2014
Ανήκω στη γενιά εκείνων για τους οποίους, η εργασία από δικαίωμα συνιστά πια πολυτέλεια. Όσοι αποφάσιζαν και διαχειρίζονταν το μέλλον μας τις τελευταίες δεκαετίες εκ του αποτελέσματος κρίνεται πως αν μη τι άλλο κάτι δεν έκαναν καλά, με απότοκο η αξιοπρεπής διαβίωση να αποτελεί ζητούμενο και η εξαθλίωση εδραιωμένη συνθήκη.
Οι νέοι στην Κόρινθο αποφάσισαν να μπουν μπροστά. Γιατί έχουν τη διάθεση και οφείλουν να το κάνουν!Έχουμε νέες ιδέες και προτάσεις που με αποφασιστικότητα, σκληρή δουλειά και σεβασμό θα υλοποιήσουμε, εφόσον μας δοθεί η δυνατότητα προς τούτο. Έτσι, διεκδικούμε λόγο και παρουσία, ως ενεργοί πολίτες που τολμούν να πιστεύουν στην αλλαγή μέσα από τη δράση. Εν μέσω κρίσης στην αναδιάρθρωση και την αναγέννηση ξέρουμε και μπορούμε την απογοήτευση και την αγανάκτηση να τις μετουσιώσουμε σε δημιουργική....έκρηξη!
Μόλις πληροφορήθηκα την υποψηφιότητα του κ. Βασίλη Νανόπουλου και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεσή του. Η πορεία του διέπεται από συνέπεια, σοβαρότητα καθώς και μεθοδική δουλειά. Παράλληλα, η αξιοπρεπής και ψύχραιμη στάση του απέναντι στα πράγματα μπορεί να θεωρηθεί κάτι παραπάνω από πρόδηλη.
Είμαι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στην πόλη της Κορίνθου με τη Συμμαχία Πολιτών γιατί:
• Γιατί αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους.
• Γιατί παρουσιάζει προγράμματα και στρατηγικές και δεν αρκείται σε επικοινωνιακά «πυροτεχνήματα».
• Γιατί πρέπει να εφαρμόζεται η νομοθεσία και οι αποφάσεις Διεθνών Οργανισμών που αφορούν στη λειτουργία και στη διαφάνεια των σύγχρονων Δήμων.
• Γιατί θέλουμε και μπορούμε με βλέμμα καθαρό να σχεδιάσουμε και να προγραμματίσουμε το μέλλον.
• Γιατί δεν τάζει θέσεις στο δήμο ή σε φιλικές επιχειρήσεις.
• Γιατί έχει πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα.
• Γιατί θέλει να εκμεταλλευτεί όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα και να καταστήσει την Κόρινθο μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.
• Γιατί οποιοσδήποτε μπορεί να έχει λόγο και ρόλο.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
Για έναν Δήμο που δρα, ενημερώνει και ευαισθητοποιεί τους δημότες του .
Σας θέλουμε δίπλα μας , υποστηρικτές και συμμετόχους.
Ζητώ την στήριξή σας σε αυτές τις εκλογές, ώστε να είμαι κι εγώ μέρος της συντονισμένης αυτής προσπάθειας και να σταθώ αρωγός σε τούτο το νέο εγχείρημα, τόσο με την ψήφο σας όσο και με την ενεργή συμμετοχή σας στις διαδικασίες του.
Σπύρος Κουτσογκίλας του Αντωνίου
Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κορίνθου με τη Συμμαχία Πολιτών του Βασίλη Νανόπουλου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails