Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ενεργειακοί επιθεωρητές: καταχώρηση ηλεκτρονικού παραβόλου

Η  Ε.Υ.ΕΠ.ΕΝ. εξέδωσε ενημέρωση σχετικά με την καταχώρηση ηλεκτρονικού παραβόλου (εφαρμογή e-paravolo) για εγγραφή ή ανανέωση συνδρομής στο μητρώο ενεργειακών επιθεωρητών.

Να σημειώσουμε, οτι το ηλεκτρονικό παράβολο, εφαρμόσθηκε  αρχικά, απο τον Υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε πράξη ενα πάγιο αίτημα δίνοντας την δυνατότητα στους συναλλασόμενους με τη δημόσια διοίκηση, να κάνουν χρήση του.




Η ανακοίνωση της αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι, για την Εγγραφή ή την Ανανέωση Συνδρομής στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών μπορείτε να υποβάλλετε και ηλεκτρονικό παράβολο.

Η διαδικασία είναι η εξής:

υποβάλλετε το αρχείο του ηλεκτρονικού παραβόλου, όπως αυτό σας χορηγείται προς εκτύπωση από τη σχετική εφαρμογή της ΓΓΠΣ, καταχωρείτε την ημερομηνία έκδοσης του Ηλεκτρονικού Παραβόλου και, αντί για Σειρά και Α/Α, καταχωρείτε το ψηφιακό «κωδικό παραβόλου» που αντιστοιχεί στο ηλεκτρονικό παράβολο.

Επισημαίνεται ότι τα απλά διπλότυπα είσπραξης από τις ΔΟΥ εξακολουθούν να γίνονται δεκτά. Η Ε.Υ.ΕΠ.ΕΝ. εγκρίνει την εγγραφή ή την ανανέωση συνδρομής του Ενεργειακού Επιθεωρητή μόνο εάν έχουν ακολουθηθεί τα παραπάνω στάδια."

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails