Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΤΕΜ 3 & 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Οι εκλογές τελείωσαν.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους φίλους - συνάδελφους που στήριξαν για άλλη μια φορά την παράταξη της ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε. Μοναδικός μας στόχος μέχρι και σήμερα,ήταν είναι και θα είναι, η στήριξη του κλάδου και του Μηχανικού Τ.Ε. Σε αυτή τη δύσκολή και από ότι φαίνεται κρίσιμη περίοδο για τον κλάδο, θα προσπαθήσουμε- για άλλη μια φορά- να βοηθήσουμε τον πρόεδρο και το προεδρείο της ένωσης να βγάλει την ένωση από το τέλμα και την απραξία που έχει βρεθεί. Παραταξιακές κορώνες και κομματικές γραμμές ας κρατηθούν μακρυά. Εξάλλου αυτό το είχαμε δηλώσει από την μεριά μας εδώ και καιρό . 

Επιτυχία θα είναι η εξάλειψη της αποχής των συναδέλφων !
Αυτό ας θέσουμε για στόχο! Και όχι την ''αύξηση'' των ποσοστών της πλειοψηφούσας παράταξης!

Αλλάζοντας την ένωση, υιοθετώντας νέους στόχους, στρατηγική και επιτέλους ανάστημα, ο συνάδελφος θα αισθανθεί πιο σίγουρος. Θα έχει περισσότερους λόγους για να νιώσει την ΕΕΤΕΜ απαραίτητη για αυτόν.Είμαι σίγουρος ότι μόνο τότε θα αρχίσει να βγαίνει η ιστορική ένωση μας από το τέλμα που έχει περιπέσει. 


Συγχαρητήρια και καλή θητεία σε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους που εκλέγονται στα Περιφερειακά και Κεντρικά όργανα της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Καλή δουλειά !






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails