Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να κατακλύσετε με διαμαρτυρίες την ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Ανάπτυξη(gga@ypan.gr), παίρνοντας στοιχεία από την επιστολή που σας έχουμε ήδη δημοσιοποιήσει. Σημειώνουμε ότι από την πρώτη στιγμή επικοινωνήσαμε με όλα τα ΤΕΙ (Προέδρους, Διευθυντές ΣΤΕΦ, Προϊσταμένους Τμημάτων, Σπουδαστικούς Συλλόγους) ζητώντας να κάνουν όλοι παρέμβαση. Επίσης ζητήσαμε την παρέμβαση όσων Βουλευτών γνωρίζουμε. Οι συνάδελφοι Βουλευτές ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας.

Η ΕΕΤΕΜ έχει αναθέσει σε νομικούς τη χάραξη στρατηγικής για τη δικαστική προσβολή του Σχεδίου Διατάγματος που έδωσε στη Δημοσιότητα το Υπ.ΑΝ.

Ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ανάπτυξης επικοινώνησε εχθές μαζί μας, λέγοντάς μας ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε καθώς το σχέδιο βρίσκεται στην αρχή της διαβούλευσης και ότι θα διορθωθούν τα επίμαχα σημεία, ενώ θα πραγματοποιηθεί άμεσα νέα συνάντηση μαζί μας. Με δεδομένο όμως ότι το Σχεδιο που είδαμε είναι πολύ αρνητικό, δεν εφησυχάζουμε. Πιστεύουμε ότι τώρα πρέπει να κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας, ώστε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΔΑΚΕ ΕΕΤΕΜ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails