Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΤΕΙ Καβάλας :Εξετάσεις Πιστοποίησης Αγγλικών

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ Καβάλας (ΚΞΓΦΑ) προσφέρει στους φοιτητές-αποφοίτους του τη δυνατότητα πιστοποίησης της γνώσης τους στην αγγλική γλώσσα.

Η απονομή του Πιστοποιητικού Αγγλικής Γλώσσας για Ειδικούς Επαγγελματικούς Σκοπούς (Π.Α.Γ.Ε.Ε.Σ.) αποτελεί καινοτόμο δραστηριότητα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ Καβάλας, με αποκλειστικό στόχο την υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων του Ιδρύματος στην προσπάθειά τους για άμεση εξεύρεση εργασίας σ΄ένα ανταγωνιστικό εργασιακό γίγνεσθαι που διέπεται όλο και πιο συχνά από αυξημένες απαιτήσεις προς τους νέους υποψήφιους εργαζόμενους.

Οι εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης Π.Α.Γ.Ε.Ε.Σ. πιστοποιούν το επίπεδο γλωσσομάθειας Β2 (Καλή Γνώση) και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ισχύοντα εξεταστικά στάνταρ του Συμβουλίου της Ευρώπης (ήτοι: Παραγωγή γραπτού λόγου εξειδικευμένων κειμενικών ειδών, κατανόηση κειμένων ειδικότητας αντίστοιχων με τα θεματικά επίπεδα των Τμημάτων του ΤΕΙ, ενδυνείδητη χρήση της αγγλικής γλώσσας για ειδικούς σκοπούς κλπ.) από το έμπειρο Εκπαιδευτικό Προσωπικό του ΚΞΓΦΑ του ΤΕΙ Καβάλας. Το Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας για Ειδικούς.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails