Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Τι είπε η γ. γ. του ΥΠΕΠΘ για πανελλαδικές, διάλογο και επαγγελματικά δικαιώματα

Σας παραθέτουμε τμήμα συνεντευξης που έδωσε η γ.γ του ΥΠΕΠΘ κα Γκοτσοπούλου στον τύπο σήμερα.Για άλλη μια φορά ακούγετε ξεκάθαρα και απο επίσημα χείλη, πως ακόμη δεν έχει γίνει αντιληπτό απο την πολιτική ηγεσία πως το ΥΠΕΠΘ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ έχουν την ευθύνη των Επαγγελματικών δικαιωμάτων! Κανεις άλλος..
Συγκεκριμένα η κα γ.γ είπε:



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για τα επαγγελματικά δικαιώματα; Κάποιες Σχολές είτε σε ΑΕΙ είτε σε ΤΕΙ εξακολουθούν να μην έχουν κατοχύρωση σε επαγγελματικά δικαιώματα. Μια σύντομη δήλωση γι’ αυτό θα ήθελα.

Ν. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ: Προχωράμε αυτή την ώρα και ενσωματώνουμε σταδιακά έναν αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων. Αναφέρω παραδείγματος χάρη, τα επαγγελματικά δικαιώματα των κτηνιάτρων, που αυτή την ώρα βρίσκονται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ήδη βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, καθώς το Τεχνικό Επιμελητήριο έχει συμφωνήσει για έναν μεγάλο αριθμό τεχνικών επαγγελμάτων. Νομίζω ότι απ’ την ώρα που έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία και προχωράμε, δεν πρέπει ν’ ανησυχούμε.

Σχόλιο: Σε καλό δρόμο δεν ξέρω εαν είμαστε, αλλά σιγουρα κα Γκοτζοπούλου συμφωνείτε με λάθος φορέα. Με το ΥΠΕΧΩΔΕ και το ΥΠΑΝ θα έπρεπε τουλάχιστον να μας αναφέρετε οτι συμφωνήσατε ή τουλάχιστον με κάποιο άλλο συναρμόδιο Υπουργείο..

Αναλυτικά η συνέντευξη ΕΔΩ
Τελικά μάλλον δεν είμαστε σε καλό δρόμο..


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails