Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Παρέμβαση Συναδέλφου Λευτέρη Αυγενάκη για Ενεργειακούς Επιθεωρητές

Ο Βουλευτής Ηρακλείου και Συνάδελφος Λευτέρης Αυγενάκης απέστειλε την παρακάτω παρέμβαση στον Υπουργό Ανάπτυξης Κο Φώλια:



Παράλληλα,στα πλαίσια Κοινοβουλευτικού Ελέγχου κατέθεσε και την παρακάτω επερώτηση:






Από την μεριά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Αυγενάκη και τον κο Παπαδόπουλο για την άμεση βοήθεια τους στο θέμα των Ενεργειακών Επιθεωρητών, όπως και για την αμέριστη βοήθεια τους σε κάθε Κλαδικό πρόβλημα που προκύπτει.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Παιδείας κο Ταλιαδούρο ( ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας έκανε και αυτός με την σειρά του παρέμβαση στο ΥΠΑΝ), τον κο Μ.Βαρβιτσιώτη, όπως και όλους τους Βουλευτές οι οποίοι παρά του ότι δεν είναι συνάδελφοι μας, πάντοτε αφουγκράζονται και παρεμβαίνουν θετικά στα Κλαδικά μας αιτήματα. Για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές, απέστειλαν επίσης επιστολές και η ΕΕΤΕΜ όπως και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Πτυχιούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.
Τις επόμενες ημέρες είναι πιθανόν να υπάρξει συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΔΣ της ΕΕΤΕΜ με τον Γενικό Γραμματέα κο Μουσουρούλη, όπου θα παρουσιασθούν αναλυτικά οι θέσεις της και θα παραδοθεί σχετική πρόταση της Ενωσης για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails