Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΟΚ - ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ!!!

Άρχισαν τα όργανα...
Αρκετές Πολυτεχνικές σχολές εκτός από τις κλασσικές κατασκευές, ήδη ασχολούνται -εδώ και ένα χρόνο- και με την "κατασκευή" μεταπτυχιακών τίτλων!!!
Κάποιοι πονηροί φρόντισαν πριν από 32 ολόκληρα χρόνια -από το 1978- να τους "στήσουν" το κατάλληλο σκηνικό!

Δείτε στα συνημμένα αρχεία τις αποδείξεις!

Να αρχίσουν οι καταγγελίες από όλους τους Συλλόγους, με τη μορφή του υποδείγματος της ΕΠΕ που σας επισυνάπτω.

Σταύρος Κυριαζής

Υ.Γ. Άς το δούν αυτό, ιδιαίτερα όσοι ψηφίζουν για βουλευτές και δημάρχους ανθρώπους των συντεχνιών-ελίτ (μηχανικούς, δικηγόρους, γιατρούς κ.ά.) και ας αναλογισθούν που και από ποιούς λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις και ποιοί κάνουν τέτοιες καραμπινάτες παρανομίες. Ακόμη ας σκεφθούν λίγο γιατί υπάρχει αναντιστοιχία εκπροσώπησης των κοινωνικών στρωμάτων και επαγγελμάτων στα πολιτικά και κυβερνητικά όργανα.
Εκεί, στα όργανα, παίρνονται όλες οι εναντίον αποφάσεις! Δεν καταλάβατε ακόμη ότι έτσι τους στέλνετε ουσιαστικά στα κέντρα λήψης αποφάσεων για να στρώνουν το δρόμο στο συνάφι τους, βάζοντας ταυτόχρονα εμπόδια σε άλλους επαγγελματίες και επιστήμονες?
Βάλτε ένα τέλος στην αναπαραγωγή τέτοιων φαινομένων και στην ενίσχυση της εξουσία των ελίτ. Και αρχίστε από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, από τη διαδικασία ανάδειξης κιόλας των υποψηφίων (είτε κομματικά στηριζομένων είτε ανεξαρτήτων). Ψηφίστε όμοιούς σας ή όσους είναι λιγότερο πιθανόν να σας πολεμήσουν στο μέλλον εκμεταλλευόμενοι την ίδια την παραχώρηση ισχύος που τους κάνετε... Ποτέ πιά το ίδιο λάθος!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails