Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Η μετεξέλιξη των ΤΕΙ σε Πανεπιστήμια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009, με πρωτοβουλία του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, η προγραμματισμένη Εκδήλωση – Συζήτηση με θέμα: «Η μετεξέλιξη των Τ.Ε.Ι. σε Πανεπιστήμια», στην αίθουσα «Σκουφάς», στην Άρτα.

Στην έναρξη της Εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου κ. Γκίκας Γρηγόριος και ακολούθησαν οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και συγκεκριμένα του κ. Μητρόπουλου Αθανάσιου, Προέδρου Τ.Ε.Ι. Καβάλας, του κ. Ναξάκη Χαρίλαου Καθηγητή Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, του κ. Αντωνίου Αντώνη, Αντιπροέδρου Τ.Ε.Ι. Πειραιά και τέλος του κ. Πασχαλούδη Δημήτριου, Προέδρου Τ.Ε.Ι. Σερρών.
Στο δεύτερο μέρος της Εκδήλωσης ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση, κατά την οποία το λόγο πήραν πολλοί από τους παρευρισκόμενους, μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού του Τ.Ε.Ι., εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αντιπρόσωποι των κομμάτων, ενώ ακούστηκαν και μεμονωμένες τοποθετήσεις από ανθρώπους με ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Την παρουσίαση της Εκδήλωσης και το συντονισμό της Συζήτησης έκανε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου κα Κουτσούμπα Κυριακούλα.

Ολόκληρο το άρθρο του portal ipiros.gr ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails