Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Έκδοση Π.Δ για τις ψυκτικές εγκαταστάσεις


Αθήνα, 15-01-2013
Σε συνέχεια των Π.Δ/των για συγκεκριμένες επαγγελματικές δραστηριότητες (βλ σχετική Ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ), το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εξέδωσε Π.Δ που αφορά στις ψυκτικές εγκαταστάσεις.
Επισημαίνουμε ότι στην επεξεργασία και του εν λόγω Διατάγματος συμμετείχε η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, σε κεντρικό επίπεδο, με εκπροσώπους της.
"Καθορισμός βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για την επαγγελματική δραστηριότητα της εκτέλεσης συντήρησης, επισκευής και επιτήρησης της λειτουργίας ψυκτικών εγκαταστάσεων και προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα."
Βάσει της παρ. 7 του Άρθρου 5 Πτυχιούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Ενεργειακής Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Τομέα με την κτήση του πτυχίου τους υποβάλλουν αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία της οικείας Περιφέρειας, με την οποία αναγγέλλουν την έναρξη άσκησης των επαγγελματικών δραστηριοτήτων που ρυθμίζονται με το παρόν διάταγμα και αποκτούν το δικαίωμα άσκησης όλων των δραστηριοτήτων αυτών (όπως αυτές αναφέρονται στο Άρθρο 2) του Π.Δ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails