Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Το Βασίλειο της Υποκρισίας !!

Η Υπουργός Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος και ο κ. Γιάννης Ραγκούσης, σε κοινή  ανακοίνωση τους προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν για μια ακόμη φορά τον Ελληνικό λαό, δημιουργώντας  φασαρία και σκόνη στο ήδη ομιχλώδες πολιτικό τοπίο. Μέσα λοιπόν απο τις βαρύγδουπες ξύλινες εκφράσεις και ένα δυσκολονόητο κείμενο, δεν αντιλήφθηκαν οτι όλα αυτά γυρνούν εναντίον τους...


   Διαβάζοντας το συγκεκριμένο κείμενο, αντιλαμβανόμαστε, οτι οι τρείς ''πρωτοκλασάτοι'', για μια ακόμη φορά προσπάθησαν να μας ταίσουν κουτόχορτο.Δεν φτάνει  οτι έβγαλαν ένα κείμενο παραγγελία των πληρωμένων Μ.Μ.Ε μόνο και μόνο για να γεμίσουν τις στήλες των πολιτικών ειδήσεων με ''αέρα κοπανιστό'', με περίσσειο θράσος προσπαθούν να υποτιμήσουν με αισχρό τρόπο την νοημοσύνη μας.

Μιλούν για ''συντεχνίες'' αυτοί που είναι ο ορισμός της ''συντεχνίας''. Το Βασίλειο της Υποκρισίας και του Φαρισαισμού είναι εδώ σε νέες περιπέτειες !!!


Σας παραθέτουμε μέρος του κειμένου. Τα σχόλια δικά σας !!


Το σημαντικότερο όλων δε είναι, πως αυτή η εξαιρετικά αντιδημοκρατική και αντικοινωνική «κουλτούρα» και συμπεριφορά, επενδύθηκε με το μανδύα του προοδευτισμού και της επαναστατικότητας, για να κρύψει το πραγματικό πρόσωπο του συντεχνιακού συμφέροντος. Βαφτίστηκε «κοινωνία» η κάθε συντεχνία, ενώ στην πραγματικότητα οι κοινωνοί καλούνταν να πληρώσουν τα αιτήματα των συντεχνιών, που μόνιμα και σταθερά γίνονταν δεκτά.
Οι λέξεις, λοιπόν, έχασαν το νόημά τους και επιλογές με υψηλό κοινωνικό κόστος εμφανίζονταν μέσα σε αυτό το ιδιότυπο «matrix» ως «κοινωνικές κατακτήσεις», ενώ στην πραγματικότητα η χώρα απλά δανειζόταν και αργά ή γρήγορα θα πλήρωνε «τα σπασμένα». Ευθύνες για αυτή την κατάσταση έχουμε όλοι!

Ήρθε, όμως, τώρα η ώρα της πληρωμής αλόγιστων «κατακτήσεων» και αλόγιστων εκλογικών νικών, στη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Το τίμημα είναι πολύ βαρύ. Παρ’ όλα αυτά, οι πολιτικοσυνδικαλιστικές συστοιχίες που αναπτύχθηκαν με βάση το νόμο του «τυφλού τσαμπουκά» και της «ψευδο-αρχής» πως κερδίζει όποιος εκβιάζει πιέζοντας τους άλλους συμπολίτες του (π.χ. με την οικονομική καταστροφή του εμπορίου στο κέντρο της Αθήνας), εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη τίποτα.


Ολόκληρη η ανακοίνωση 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails